Jolidon are un nou concept de magazin în cadrul centrului comercial ParkLake

Jolidon_ParkLake_Buc_2

Jolidon  este  protagonistul  de  pe  scena  lenjeriei  intime  din  România și  unul  din  actorii importanți pe cea europeană, care le oferă consumatorilor o gamă largă de piese de lenjerie intimă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei (sutiene, chiloți, corsetărie, îmbrăcăminte de interior, pijamale, accesorii pentru lenjerie, etc.), precum și costume de baie și alte articole vestimentare  pentru  plajă.  Popularitatea  brandului  se  datorează  combinației  impecabile  de longevitate și menținere a unui raport bun preț-calitate al produselor.

Echipa de creație-design creează piese de lenjerie în trend cu cele mai importante birouri de stil din lume. Produsele Jolidon sunt fabricate în România, acordându-se o atenție deosebită detaliilor, materiei prime și accesoriilor, furnizate de cei mai importanți producători din Europa.

În sezoanele principale, primăvară-vară și toamnă-iarnă, Jolidon lansează câte două colecții de lenjerie: Jolidon Fashion – aceasta exprimă opțiunea Jolidon de a se legitima/reprezenta ca trend-setter și creator de modă, nu doar fabricant de produse confortabile și accesibile respectiv Jolidon Clandestine – dedicat femeii sofisticate și dinamice în același timp, rebelă în secret și provocatoare la extrem. De asemenea, Jolidon produce anual și colecția Jolidon Continuativa, care conține piese de lenjerie basic, confortabile și accesibile, perfecte pentru a oferi în fiecare zi farmecul discret al feminității.

În sezonul de primăvară-vară este lansată și colecția de costume de baie, care se produce o singură dată pe an, de fiecare dată dezvoltându-se noi modele, imprimeuri și accesorii în ton.

Articolele Jolidon au devenit pe parcursul a celor douăzeci și patru de ani de existență pe piață acel gen de articole care au un oarecare mix între clasic și modern, mereu actuale, fiind privite ca o soluție, pentru orice impas al desuurilor în care se poate găsi oricine la un moment dat.

jolidon

 

Ideea de a le oferi cumpărătorilor o experiență diferită, de a-i face se simtă în largul lor și să găsească mai ușor ce li se potrivește a fost transpusă perfect prin elementele noului concept de design. Mai mult decât atât, magazinul a fost gândit în așa fel încât să poată fi oricând adaptat din punct de vedere vizual, cu ajutorul jocului de efecte dintre lumină și obiectele decorative și a celui dintre lumină și produse, pentru a fi în permanență conectat la tendințele în modă.

Noul stil de amenajare a magazinelor Jolidon vine ca o soluție mai eficientă pentru afișarea și depozitarea produselor, prin crearea de mai mult spațiu. De asemenea, introducerea mai multor manechine a servit aceluiași scop, de afișare mai bună a pieselor de lenjerie cheie ale noilor colecții sau a celor mai populare articole.

Atenția la detalii, calitatea materialelor, inovația și eleganța de care se bucură produsele Jolidon se reflectă acum și în noul concept de amenajare al magazinelor.

Mobilierul alb, în combinație cu sistemul nou de iluminat, creează senzația de spațiu mai mare, punând în valoarea mai bine produsul. În același timp, oglinzile semi-rotunde, rotunde și dreptunghiulare, respectiv posterele cu iluminare LED, conferă magazinului un look modern și elegant.

Proiectul  de  reconceptualizare  a  magazinelor  a  început  în  luna  ianuarie  a  anului  2016. Magazinul Jolidon Park Lake a fost deschis în cadrul centrului comercial în luna septembrie a aceluiași an și se găsește la etajul 0, număr magazin – G040 în cadrul complexului.

Publicatii
17 ianuarie 2017
Categorii
Press Release