Flower Crush – Ținute florale de la Mohito

Sezonul de primăvară Mohito dezvăluie haine extrem de romantice. Ideile designerilor includ rochii maxi ultra-feminine și bluze lungi, diafane. Culorile vii, textilele frumos imprimate și broderiile colorate pot fi un complement perfect al garderobei de primăvară. Ținutele și accesoriile din lookbook-ul Flower Crush Spring sunt deja disponibile în magazinele staționare, precum și în magazinul online www.MOHITO.com.

Primăvara este anotimpul renașterii feminității. Paleta de culori pentru colecția acestui sezon cuprinde nuanţe de roz, marsala şi albastru pastel. Elementul cheie al ambelor colecții – rochia – este prezentat în variantele maxi sau midi, acestea fiind lungimile sezonului. Nu am putut uita de elementele clasice: dantele fine, detalii lucioase şi fuste tul stropite cu sclipici.

Pe lângă articolele elegante, în colecţie se regăsesc şi articole potrivite ţinutelor casual. Jachetele de denim cu broderii, jeanşii boyfriend şi jachetele oversize sunt perfecte pentru o ţinută de zi cu zi. Colecţia Flower Crush curprinde, de asemenea, o gamă extraordinară de accesorii: sandalele moi şi genţile  minimaliste vor completa oricare ţinută de seară. Şi mai mult decât atât: redevine un trend jacheta bomber cu broderii.

Publicatii
24 martie 2017
Categorii
Press Release