Evenimentele ParkLake din octombrie te invită la distracție!

Ce ți-am pregătit în luna octombrie? O mulțime de evenimente, care mai de care mai interesante, pentru toate gusturile. ParkLake este mai mult decât un mall unde vii și-ți faci cumpărăturile, l-am gândit ca un loc unde te simți bine, te relaxezi și te distrezi. Evenimentele se integrează firesc ideii noastre de a oferi la ParkLake experiențe complete, pentru toate preferințele, care completează perfect o zi frumoasă de octombrie.

În fiecare vineri și sâmbătă, ascultăm muzică bună în zona de food court! Seri cu jazz, cu relaxare și atmosferă frumoasă, cu ritmuri care bucură mintea și sufletul, mai ales după o săptămână agitată.

Duminica se sărbătorește cu ceva bun! În fiecare duminică din octombrie, gătim preparate delicioase cu un bucătar profesionist, organizăm concursuri culinare și vorbim despre pasiunea pentru lucrurile bune!

Tot în luna octombrie, organizăm zilnic workshop-uri tematice pentru cei mici, inspirate de natură și de toamna care ne învăluie.  Am pregătit și un colț pentru citit, numai bun atunci când vrei să te relaxezi cu o carte excelentă sau, de ce nu, să joci un board game. Te așteptăm să îl descoperi!

Pe 29 octombrie, am pregătit un eveniment pentru cei mici, care de-abia așteaptă Halloween-ul! Ne îmbrăcăm în cele mai simpatice costume, facem fotografii și ne distrăm cum nu se poate mai bine! Tot de Halloween, între 21-31 octombrie, ne distrăm, fie că suntem mici sau mari, cu costume digitale, folosind ultimele tehnologii. Cum? Cu Kinect! Vă așteptăm pentru o experiență interactivă foarte amuzantă!

În aceeași perioadă, am pregătit și un escape room tematic, cu provocări, surprize și ghicitori, unde doar inventivitatea, inteligența, spiritul de observație și buna dispoziție te vor face să găsești cele mai bune soluții de rezolvare pentru a ieși!

Mai avem și multe alte surprize! Pentru a le afla, vă invităm să urmăriți pagina de Facebook și să descărcați aplicația de mobil ParkLake.

 

Publicatii
06 octombrie 2016