„Duminica micilor artiști”, spectacol de artă

Artă stradală pe o lungime de 150 de metri din gardul ParkLake.

  • 3 artişti români dau startul sesiunii de creaţie
  • Peste 150 de copii contribuie la realizarea operei de artă
  • O nouă faţadă pentru dezvoltarea ce se va finaliza în 2016
  • 70.000 m² suprafață totală închiriabilă cu 200 de magazine

ParkLake, noua destinaţie a experienței de cumpărături dezvoltată printr-un joint venture între Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, şi Caelum Development, un important dezvoltator de proiecte imobiliare din Europa de Est,  a invitat elevi ai claselor  V-VIII din şcolile din Sectorul 3 să participe la un proiect educativ prin care să-şi exprime creativitatea într-o operă de artă stradală cu sprijinul a  trei artişti români. 150 de metri din gardul șantierului ParkLake vor fi transformați într-o operă de artă stradală care va fi creaţia comună a peste 150 de copii înscrişi în proiect şi a celor trei artişti implicaţi, IRLO, KERO şi OBIE, sub îndrumarea artistului Mihai Zgondoiu, curator al galeriei ATELIER 030202.

Spectacolul de artă stradală va avea loc pe 15 iunie, între orele 9:30-12:00, pe Bulevardul Liviu Rebreanu, nr.4. Cei trei artişti vor schiţa liniile generale ale lucrarii, pornind de la tema natură-parc-familie a centrului ParkLake, cu două zile înaintea evenimentului, începând cu 13 iunie.

Opera va rămâne expusă în comunitatea locală până la deschiderea oficială a centrului ParkLake, din 2016.

Până în 2016, când centrul ParkLake se va deschide publicului, vom continua să formăm gustul pentru ceea ce va fi o experienţă comercială inovatoare, ce va conecta recreerea şi retail-ul cu zona verde a Parcului Titan din vecinătate. Evenimentul „Duminica micilor artiști” este primul pas dintr-o serie de activităţi locale ce se vor derula pe perioada dezvoltării proiectului și care ne vor face să înțelegem mai bine ce doresc locuitorii Sectorului 3 de la viitoarele componente de recreere şi de divertisment ale centrului comercial ParkLake”,

a afirmat Ingo Nissen, Managing Director al Sonae Sierra România, Responsabil pentru Dezvoltare.

ParkLake va oferi comerț de înaltă calitate desfășurat pe o suprafață închiriabilă de 70.000 m², cu aproximativ 200 de magazine şi 2.600 de spaţii de parcare. Această destinaţie de cumpărături unică în Bucureşti va aduce un concept prietenos cu mediul şi o ofertă specială de activităţi recreative şi sportive, în stransa legătură cu Parcul Titan din vecinătate.

Lucrările de construcţie avansează conform calendarului propus şi, în același timp, ne ocupăm de activitatea de închiriere, pentru a putea confirma alte progrese în această direcție. Suntem convinşi că vom aduce în Bucureşti o experienţă de retail fără egal şi că ParkLake va fi o nouă destinaţie de recreere în oraş.”,

a declarat David Sharkey, CEO Caelum Development.

Cu un amplasament excelent în cel mai verde sector din Bucureşti, Sectorul 3, ParkLake este o locație uşor accesibilă, la 10 minute de centrul oraşului, şi dispune de o deschidere stradală generoasă pe bulevardul cu 4 benzi de circulaţie, Liviu Rebreanu. Locaţia beneficiază de legături cu toate mijloacele de transport în comun, inclusiv autobuz, tramvai şi metrou (staţiile Dristor, Nicolae Grigorescu şi Titan) și are o arie de acoperire cu peste 500.000 de locuitori pe o distanţă de 10 minute cu maşina.

Despre Sonae Sierra

SONAE SIERRA, www.sonaesierra.com, este specialistul internaţional în centre comerciale, pasionat să creeze experienţe inovative de cumpărare. Compania deţine 47 de centre comerciale, cu o valoare de piaţă de peste 5.6 miliarde de euro şi este prezentă în 13 ţări, de pe 4 continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, China, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Spania şi Turcia. Sonae Sierra administrează şi/sau închiriază 85 de centre comerciale şi  o suprafaţă totală închiriabilă de 2.7 milioane m2, care găzduiesc un număr de circa 8.300 de chiriaşi. În 2013, Sonae Sierra a primit peste 406 de milioane de vizite în centrele comerciale pe care le administrează. În prezent, Sonae Sierra are 6 proiecte în curs de dezvoltare, dintre care 3 sunt pentru terţe companii, şi alte 4 noi proiecte în plan.

Despre Caelum Development

Caelum Development, www.caelumdevelopment.eu, este o companie specializată în investiţii şi dezvoltare imobiliară, deţinută de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienţă pe piaţa europeană de Real Estate. Având sediul central în Varşovia, Grupul Caelum are un portofoliu extins de 36 de proiecte în Europa şi include 21 de centre de retail cu o suprafaţă brută de 200 000 m2. Cu o echipă dinamică şi dedicată de specialişti în imobilare, focusată pe combinarea experienţei locale de piaţă cu cele mai înalte standarde profesionale, Caelum se bucură de o poziţie solidă pe o piaţă în permanentă schimbare.

Bucureşti, România, 11 iunie 2014

Publicatii
29 septembrie 2016
Categorii
Comunicate de Presă Press Release