Doua Lozuri va invita la filmare!

Ce face romanul cand nu are bani? Participa la LOTO! Ce face cand nu gaseste biletul castigator? Il cauta cu orice pret. Cine il ajuta? Prietenii si o Frumoasa Dacie 1300. Clasic. Inspirat din nuvela Doua Loturi a lui Caragiale, noul film al lui Paul Negoescu, Doua Lozuri, spune povestea a trei prieteni foarte simpatici, Dinescu, Sile si Pompieru, jucati de la fel de simpaticii  Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, si a aventurilor lor in cautarea lozurilor buclucase.

 

Dupa ce a castigat premii la festivalurile de film din afara, Doua Lozuri se lanseaza pe 7 octombrie in cinematografele din Romania. Pentru ca, o sa vedeti bine, ne regasim cu totii in intamplarile, atmosfera si detaliile din film, producatorii s-au gandit sa realizam o ultima filmare impreuna cu voi!

Va invitam miercuri, 5 octombrie, la ParkLake, unde celebra Dacie 1300 a ajuns deja! Va asteapta cu o mica atentie, in ton cu vremurile: un milieu, un bibelou, o jucarie de plus, un catel care da din cap, tot ce mai aveti voi pe acasa si vedeti ca i-ar sta bine intr-un spot de promovare al filmului. Vom alege trei obiecte iar proprietarii lor marinimosi care le-au dat cadou tovaraseste Daciei vor primi bilete la film.

Distractia e garantata!

doua lozuri

doua lozuri parklake

 

Publicatii
04 octombrie 2016