Din decembrie, vă aşteptăm în noua locaţie GETT’S ColorBar din ParkLake Shopping Center

Lanţul de saloane GETT’S se măreşte cu o nouă locaţie Color Bar, în ParkLake Shopping Center, începând cu luna decembrie. Nivelul de calitate GETT’S Color Bar este de 4****,  ceea ce înseamnă cele mai noi tehnologii în toate domeniile tehnice, elemente de design foarte bine gândite, fără rabat la concept sau calitate, aşa cum v-am obişnuit de aproape 20 ani.

Cu o investiţie de aproximativ 1.000 euro/mp, abordarea GETT’S este centrată pe confortul clientului, pe maximul de relaxare şi de ambient, încercând să ofere fiecărei locaţii un design diferit, păstrând pe alocuri unele elemente cum ar fi semnatura. În această nouă locaţie, accentul se pune pe natură, pe tot peretele cortină care dă spre parc, pe terasa/balcon unde se pot realiza servicii în aer liber, care va servi şi ca o mini-cafenea şi va permite fumatul în aer liber. Salonul va avea lumină naturală atât la coafor, la spălat, cât şi la cosmetică.

Ca şi noutate pe partea de servicii, în plus faţă de ceea ce regăsiţi în toate saloanele noastre,
GETT’S ColorBar ParkLake vine cu un aparat de bronzare pentru domni şi doamne, precum şi
cu servicii de barbering, introducând astfel şi  noul sub-brand GETT’S Men.

Bărbaţii vor avea o zonă specială, în cadrul unui nou sub-brand: GETT’S MEN, în care atmosfera modern-vintage, cu lămpi care imită modele din anii ‘50, cu scaune de barber de la Takara Belmont, cu tehnologie de ultimă generaţie şi design retro, este gândită să  fie pe placul lor. Programează-ţi şi tu următoarea vizită  pe  www.getts.ro!

 

 

Publicatii
29 noiembrie 2016
Categorii
Press Release