De Valentine’s Day, cucereşte-o cu cele mai inspirate cadouri

Februarie este prin excelenţă luna iubirii, dar şi a cadourilor. Valentine’s Day, sărbătoarea internaţională a îndrăgostiţilor, precum şi echivalentul său autohton Dragobetele pun dragostea pe primul plan, iar cadourile sunt şi ele incluse în acest ritual festiv. Fie că e vorba de o seară în oraş, un obiect simbolic sau chiar o mini-excursie unde să fiţi doar voi doi, cele două sărbători sunt despre a-l surprinde pe celălalt cu atenţia pentru detalii.

Tocmai pentru că știm că, cel puţin în ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, alegerea cadoului perfect pentru persoana iubită se poate dovedi o sarcină destul de dificilă şi chiar o adevărată sursă de stress, venim în ajutorul tău cu o serie de sugestii  de cadouri pentru EA care să te inspire şi să transforme Valentine’s Day într-o zi extrem de specială pentru amândoi.

WOMEN’S SECRET

Valentine’s Day este ocazia ideală de a-ţi răsfăţa partenera, iar piesele de lenjerie intimă sunt un cadou atât pentru ea, cât şi pentru tine, mai ales dacă alegi să depăseşti limitele şi optezi pentru piese ceva mai îndrăzneţe. Un set de lenjerie roşu de la Women’s Secret poate fi incredientul unei nopţi pline de fantezii: materialul este delicat şi translucid, ca o pânză de păianjen fină, care acoperă şi în acelaşi timp descoperă corpul,  conferindu-i celei care îl va purta nu doar o apariţie extrem de incitantă, ci şi o stare de spirit pe măsură.

Women’secret

 

 

 

 

 

 

 

 

YAMAMAY

În nopţile pline de pasiune nu trebuie să dezvălui totul de la bun început, mai ales dacă modelul lenjeriei este unul provocator. De aceea, poţi să-i dăruieşti un halat sexy pe care să-l poarte pe deasupra şi care să ascundă temporar lenjeria. Halatul  din şifon de la Yamamay din colecţia Yamamay Dinasty by Naomi Campbell, cu detalii de dantelă macrame de calitate,  se mulează pe formele corpului, iar nuanţa clasică de negru îl face complementar oricărui tip de lenjerie indiferent de culoare, astfel încât să devină un articol senzual care să condimenteze stilul de acasă atât de Valentine’s  Day, cât şi după.

Yamamay

 

 

 

 

 

 

 

 

ZA-ZA

Deşi cele mai multe femei le poartă cu fustă, dresurile negre pot fi extrem de sexy atunci când sunt purtate cu lenjerie intimă, pentru că scot în evidenţă forma siluetei şi alungesc picioarele. O pereche de dresuri over knee Transparenze de la Za-za vor face ca picioarele să arate mai tonifiate, iar ea va dobândi acel aer de “je ne sais quoi” specific budoarelor franţuzeşti.

za-za

 

 

 

 

 

 

 

 

Triumph

Corsetul a reprezentant mereu o marcă a feminităţii şi a seducţiei, prin urmare este o piesă de referinţă în garderoba oricărei femei. De Valentine’s Day, dăruieşte-i un corset alb elegant cu dantelă semitransparentă de la Trimph, pe care să-l poată purta când sunteţi amândoi, dar şi ca lenjerie pe care să o insereze zilnic pe sub bluze. Piesa vestimentară cu model floral şi cupe întărite cu burete  îi va scoate în evidenţă bustul şi va reliefa linia taliei într-un mod cât se poate de sexy, iar pentru ca efectul de seducţie să fie complet, corsetul poate fi purtat cu o pereche de
chiloţi albi din acelaşi material dantelat.

triumph

 

 

 

 

 

 

 

 

OYSHO

Set de lenjerie, halat, ciorapi…parcă lipseşte un accesoriu, nu-i aşa? Port-jartierul  a fost dintotdeauna o piesă invincibilă de seducție care poate transforma orice ţinută intimă  într-una senzuală. Alege un portjartier din dantelă neagră cu model floral de la Oysho şi ţinuta ei de noapte va dobândi iremediabil o eleganţă provocatoare şi un efect misterios!

PENTI

Deşi culoarea roz este asociată cu sensibilitatea, inocenţa şi dulceaţa,  de Valentine’s Day o piesă vestimentară aşa cum este Baby-Doll-ul roz de la Penti poate deveni, dintr-un articol cuminte de lenjerie intimă, un veritabil accesoriu de seducţie, care incită şi transformă persoana care o poartă într-o femme fatale jucăuşă şi îndrăzneţă, dar care reuşeşte să păstreze totodată un aer angelic.

penti

 

 

 

 

 

 

 

 

JOLIDON

Cine spune că pentru a seduce, o femeie trebuie neapărat să-şi dezgolească trupul cât mai mult? Cămaşa de noapte lungă de la Jolidon, din saten negru cu aplicaţii de dantelă pe piept, cucereşte prin aerul vintage şi prin modul în care satenul se mulează pe corp, evidenţiind delicat liniile siluetei şi revelând  promisiunile unei nopţi de budoir.

jolidon

Publicatii
14 februarie 2017
Categorii
Press Release