Recomandări personalizate în aplicația ParkLake!

Descoperă experiențele care contează pentru tine! Cu aplicația de mobil ParkLake, sugestiile personalizate și ideile bune vin natural! Am lansat pentru tine aplicația de mobil ParkLake, unde vei găsi recomandări personalizate exact pe gustul tău și toate informațiile de care ai nevoie atunci când ne vizitezi!

Vino să descoperim împreună evenimente inedite, locuri și lucruri interesante de făcut în primul centru comercial inspirat de natură! Ne spui care sunt preferințele și pasiunile tale și noi venim cu sugestii personalizate pentru lucrurile care te interesează!

Îți selectezi brandurile preferate, ne spui care sunt gusturile tale în materie de fashion, gastronomie sau distracție și relaxare și noi te ținem la curent cu ultimele noutăți legate de interesele tale. Pentru că gusturile fiecăruia dintre noi reprezintă un mix unic, toate lucrurile care îți plac se vor regăsi în curând în același loc, cu ajutorul aplicației de mobil ParkLake.

Astfel, economisești timp și descoperi exact lucrurile potrivite pentru tine. Diversitatea mare a brandurilor din ParkLake (peste 200), a restaurantelor și cafenelelor, precum și a experiențelor (cinematografe, spații de relaxare, spații de joacă pentru copii, evenimente și multe altele) oferă o mulțime de posibilități de explorare, în funcție de alegerile fiecăruia.

În plus, în aplicație vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a face vizita ta la ParkLake plăcută și pentru a găsi imediat ceea ce te interesează – lista completă de magazine, cafenele, restaurante, servicii, localizarea lor pe hartă, programul evenimentelor și multe, multe altele.

Acceseaza pagina de promovare pentru a afla cum sa instalezi aplicația de mobil ParkLake!

Publicatii
29 septembrie 2016
Categorii
Comunicate de Presă