Ieși în evidență toamna aceasta – tendințe în modă

Cum ne îmbrăcăm toamna aceasta pentru a fi în tendințe? O privire asupra principalelor evenimente internaționale de modă care anunță colecțiile de toamnă-iarnă 2016 ne arată foarte multe trend-uri, unele dintre ele neașteptate, altele ca urmare firească a anilor trecuți. Un lucru este sigur: toamna asta ieși în evidență! Am selectat mai jos cinci dintre principalele tendințe ale acestui final de an.

Imprimeurile florale

lanidorAm fi zis că imprimeurile florale aparțin verii și vremii calde, nu ploii, vântului și temperaturilor în continuă scădere. Ei bine, designerii ne contrazic și ne propun o toamnă de inspirație naturală, care combină culorile calde cu pattern-uri florale.

Recomandarea noastră: rochie Lanidor.

 

 

 

 

 

Sport

intersportÎmbrăcăminte sport dar nu oricum! Combinațiile inedite sunt în mare vogă în această toamnă, mai ales atunci când îmbini, de exemplu, o jachetă de fâș sau una de ski cu o rochie elegantă, când porți bocanci de hiking la o fustă statement, o pereche de cizme sport la o ținută all black sau când asortezi un hanorac la o pereche de pantaloni eleganți și o pereche de pantofi cu toc.

Recomandarea noastră: cizme sport albe de la Intersport

 

 

 

 

 

 

Catifeaua

zaraCatifeaua revine în forță cu look-uri elegante și somptuoase, de inspirație renascentistă. Te vei simți ca o regină în rochii sau bluze de catifea, care scot în evidență formele corpului și sunt plăcute la atingere.

Recomandarea noastră: rochie de catifea de la Zara

 

 

 

 

 

 

Mânecile supradimensionate sau asimetrice

lashezAdio bluzelor sau rochiilor banale! Când faci shopping, uită-te după mâneci cât mai mari, asimetrice sau atipice, care te scot din anonimat. O altă tendință, derivată din aceasta, este și purtarea bluzelor cu o singură mânecă sau descoperirea completă a umerilor.

Recomandarea noastră: bluză Lashez.

 

 

 

 

 

 

 

Heavy metal, gotic, steampunk, punk

bershkaUite un trend care ne trimite înapoi în perioada adolescenței, când am fi dat orice pentru o pereche nouă de bocanci, ținte și lanțuri cât mai multe sau piele combinată cu dantelă neagră. E un look care ne dă forță, spirit rebel și care, cu siguranță, nu trece neobservat!

Recomandarea noastră: Rochie Bershka

 

 

 

 

 

 

Vă invităm în ParkLake, unde veți găsi în magazinele noastre cele mai noi colecții, care respectă tendințele și vă inspiră să ajungeți la look-ul care vă reprezintă!

Publicatii
11 octombrie 2016