Cadouri vesele de Paşte pentru micuţul tău

Dacă pentru adulţi Paştele este sinonim cu sărbătoarea Învierii Domnului, pentru cei mici reprezintă un alt prilej de a primi cadouri de la darnicul Iepuraş de Paşte.  În plus, tradiţia populară spune că Paştele este prilejul reînnoirii, aşa că e bine să dăruim şi să primim lucruri noi care să ne poarte noroc. Dacă încă nu te-ai hotărât ce daruri să alegi pentru micuţul tău, îţi venim în ajutor cu o serie de sugestii de cadouri drăgălaşe pe care le găseşti în magazinele din ParkLake şi pe care Iepuraşul să le lase lângă patul celui mic în noaptea de Înviere.

CARTEA „PAȘTE FERICIT, MATEI!” DE LA CĂRTUREȘTI

Pentru copii, cărţile sunt o ocazie de a-şi dezvolta vocabularul şi de a evada într-un univers fantastic. Sigur îi va încînta o carte cu un iepuraș curios și aventuros drept protagonist! “Paşte fericit, Matei!” este ultimul volum din seria cu iepuraşul Matei a autoarei Brigitte Weninger, publicată de editura Nemi. Cartea are ilustraţii splendide, firul narativ este unul captivant, iar cei mici vor descoperi cât de importante sunt generozitatea şi bunătatea atât de Paşte, cât şi în viaţă.

http://carturesti.ro/carte/paste-fericit-matei-1661961?p=7

HĂINUȚE VESELE DE LA COCCODRILLO

Hăinuţele reprezintă o altă idee de cadouri de Paşte pentru copii, mai ales că ei cresc atât de repede şi articolele vestimentare le rămân mici de la sezon la sezon. Alege cele mai fashion haine de primăvară pentru copii, concepute din materiale de calitate, special pentru nevoile celor mici. Poţi pune în coș o rochiţă cu imprimeu roz floral pentru fetiţe sau un bluzon gri cu elefant pentru băieţi, pe care cu siguranţă le vor purta cu plăcere!

https://en.coccodrillo.eu/p/with_long_sleeves,dress,p-84327,v-170429

https://en.coccodrillo.eu/p/casual,sweatshirt,p-84346,v-171803

COLECȚIA „LE LAC DES FLEURS” DE LA SERGENT MAJOR

Tot pe linia de imprimeuri florale şi cu animale merge şi noua colecţie vestimentară „Le lac des fleurs” de la Sergent Major. Nuanţele de bleu şi roz se împletesc perfect într-o dinamică veselă a culorilor care reflectă perfect spiritul aventurier al celor mici. Rochiţa din bumbac de culoarea zmeurei va transforma orice fetiţă într-o prinţesă delicată, iar tricoul albastru stil polo cu guler alb, accesorizat cu o pereche de pantaloni albi confortabili, va conferi băieţilor o alură de explorator sau de marinar în devenire.

http://www.sergent-major.com/les-histoires/enfant/le-lac-des-fleurs.html?p=2

IEPURAȘ DE PLUȘ DE LA ZARA

Bineînţeles că o jucărie nouă este întotdeauna un motiv de bucurie pentru copii,  mai ales că acestea reprezintă, alături de dulciuri, unul dintre cele mai râvnite cadouri de către cei mici. Iar de Paşte, cei mai mulţi copii îşi doresc… iepuraşi! Şi pentru că unul viu este greu de întreţinut, îţi recomandăm iepuraşul din pluş „Little Mini” de la Zara: este alb, pufos şi pregătit să primească muulte îmbrăţişări de la piciul tău!

https://www.zara.com/ro/ro/copii/accesorii/mini/vizualizare-total%C4%83/iepura%C5%9F-din-plu%C5%9F-%E2%80%9Elittle-mini%E2%80%9D-c906807p4129059.html

SET LEGO EASTER EGG HUNT

De Paşte, distrează-te construind alături de micuţul tău cu noul set  LEGO® Easter Egg Hunt! Setul conţine două minifigurine simpatice (un adult şi un copil) în căutare de ouă de Paşte ascunse în coteţul, grădina cu flori şi grădina cu legume – la rândul lor incluse în pachet! Un joc de sezon, cu design inovativ, pentru cei mici şi cei mari, cu care să vă distraţi în familie.

https://shop.lego.com/en-US/Easter-Egg-Hunt-40237

OUĂ DE PAȘTE DE LA MAXI TOYS

Copiilor le place să ciocnească ouă de Paşte, e una din activităţile lor favorite, însă ce-ar fi dacă ai alege să le dăruieşti un ou ceva mai special? Ouăle cu Minnie sau Mickey Mouse de la Maxi Toys sunt un cadou care îi va face cu siguranţă să zâmbească încântaţi. Nu doar că oul lor va sparge toate celelalte ouă, dar conţine şi o surpriză simpatică în interior: o figurină cu personajul lor Disney favorit.

https://www.maxitoys.fr/mickey-oeuf-de-paques.html

https://www.maxitoys.fr/minnie-oeuf-de-paques.html

BUREȚI DE BAIE DE LA PRENATAL

Relaţia copiilor cu baia este una de iubire-ură, în funcţie de dispoziţia lor. Poţi adăuga un plus de distracţie acestei experienţe cu ajutorul setului de bureţi de baie din celuloză moale colorată de la Prenatal. Bureţii sunt testaţi dermatologic pentru a proteja pielea micuţului tău, iar formele de animăluţe îi pot transforma în jucării perfecte pentru cel mic atunci când face baie.

https://www.prenatal.com/it_it/bambino-3-8-anni/cura-e-cosmesi-bimbo/spugna-in-cellulosa.html

IEPURAȘ MULTIFUNCȚIONAL DE LA DINOLAND

Dacă micuţul tău este reticent atunci când vine vorba de a păstra lucrurile în ordine, crede-ne că va fi o adevărată plăcere să facă ordine în camera lui cu noul Iepuraş Tummy Stuffers de la Dinoland.
Mascota este multifuncţională, în culori vesele, iar burtica sa poate ascunde de la şosete şi curele, până la hăinuţe sau alte jucării!

http://www.dinoland.ro/p-17810-mascota-tummy-stuffers-iepuras.aspx

 

Publicatii
14 aprilie 2017
Categorii
Press Release