Beauty tips pentru un machiaj perfect în anotimpul rece

Iarna, nu doar garderoba noastră este supusă schimbării, ci şi machiajul, care are nevoie de o abordare diferită în raport cu machiajul din celelalte anotimpuri. Astfel, aerul uscat şi temperaturile cu minus se pot dovedi nişte inamici veritabili pentru aspectul şi sănătatea tenului tău. Prin urmare, cosmeticele pe care le incluzi în rutina ta zilnică de make-up ar trebui să fie alese cu grijă, tocmai pentru a preveni tendinţa de deshidratare a pielii. Specialiştii în frumuseţe de la ParkLake îţi vin în ajutor cu recomandări de produse care să-ţi asigure prospeţimea tenului şi un machiaj profi pe tot parcursul zilei.

Pasul 1: Hidratarea este esenţială!

Înainte să aplici machiajul, asigură-te că pielea ta este suficient de hidratată. Cosmeticele, fie că vorbim de fond de ten sau pudră, au tendinţa de a se “agăţa” de zonele în care  pielea este deshidratată, ceea ce le scoate în evidenţă într-un mod neplăcut.

Foloseşte Crema nutritivă de zi de la Yves Rocher, care-ţi hrăneşte intensiv pielea şi redă confortul tenului tău, totul graţie extractului de sevă de Frasin, recunoscut pentru capacitatea sa de a stimula mecanismele naturale de nutriție a pielii.

Pasul 2: Alege un fond de ten hrănitor!

Iarna, este important să optezi pentru un fond de ten cremos, care să nu aibă în compoziţie compuşi de uscare. Pudra sau fondurile de ten mate nu fac decât să amplifice dezhidratarea şi uscăciunea tenului, de aceea îţi recomandăm fondul de ten fluid de la Melkior, cu acoperire light medie.  Nu doar că nu încarcă tenul şi-i conferă un aspect natural, dar acţionează şi ca o peliculă protectoare împotriva factorilor externi, conferind pielii o senzaţie de hidratare şi catifelare.

Pasul 3: Înainte de a aplica fardul, foloseşte un primer!

Pregăteşte aplicarea fardului cu un primer pe care să îl aplici pe pleoape pentru uniformizare, dar şi pentru a evita ca fardul să se strecoare în cutele ridurilor. Eye Prime de la Sephora este primerul de pleoape ideal dacă îţi doreşti un machiaj care să reziste întreaga zi. Îmbogăţit cu ceară şi pudre minerale, Eye Prime creează o bază protectoare pe pleoapă, permiţând maximizarea culorii fardului. Iar pentru ca hidratarea să fie completă, alege în locul fardului pudră obişnuit un fard cremă rezistent la apă. Aqua Cream de la Sephora are o textură mătăsoasă, care se aplică uşor, iar pigmenţii concentraţi, în nuanţe intense de Blue, Gold sau Snow asigură un machiaj irizant, impecabil.

Pasul 4: Protejează-ţi genele cu un rimel waterproof!

Chiar dacă rimelul rezistent la apă este foarte folosit în perioada sezonului estival, mascara waterproof te poate ajuta şi iarna, mai ales dacă e ger, bate foarte tare vântul sau ninge, pentru că formula rezistentă la apă nu va începe să curgă şi să se întindă în contact cu aerul rece. Rimelul No Smudge de la Bobbi Brown are o formulă inovatoare cu rol de alungire, îngroşare şi conturare a genelor şi rezistă până la 10 ore, astfel că, în contact cu orice sursă de umiditate, ochii tăi vor fi protejaţi.

Pasul 5: Accentuează buzele cu un ruj în nuanţe puternice!

Asemeni tenului, şi buzele au nevoie de hidratare, pentru că nişte buze crăpate pot ruina un machiaj reuşit. Le poţi catifela  folosind  un balsam de buze cu Vanilie şi Cocos de la Sabon, care, datorită uleiului de cocos şi a untului de Shea, hidratează şi regenerează pielea. După ce balsamul este absorbit, aplică un ruj într-o nuanţă puternică, intensă, care să definitiveze machiajul. Poţi apela cu încredere la rujul Nyx Matte Velvet de la Nyx, are o textură fină şi catifelată şi se aplică extrem de omogen!

Publicatii
27 ianuarie 2017
Categorii
Press Release