Aer de primăvară la H&M

H&M te invită să evadezi în locuri îndepărtate și neatinse cu noua colecție de primăvară, ce pune accentul pe o garderobă feminină și diafană. Piesele vestimentare în croieli ușoare și brodate cu motive florale, accesoriile confortabile, materialele vaporoase  și tonurile de verde sunt ideale pentru zilele de vis care vor veni.

Te așteptăm în magazin să o descoperi!

De asemenea, nu uita de oferta specială: pentru minimum două articole la preț întreg din departamentul Copii cumpărate, beneficiezi de o promoție de -20%! Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de promoție e să prezinți cuponul de reducere disponibil pe pagina de Facebook H&M la casa de marcat, în momentul achiziției.

Oferta este valabilă în perioada 30 martie – 16 aprilie 2017 în toate magazinele H&M din țară, exceptând magazinul online. Reducerea se aplică numai în cazul prezentării acestui cupon de pe telefon/tabletă sau printat. Reducerea nu are efect asupra cumpărăturilor anterioare şi nu se cumulează cu alte oferte valabile în magazin în aceeaşi perioadă. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Publicatii
10 aprilie 2017
Categorii
Press Release