7 idei de cadouri de Crăciun pentru sărbători magice

17, 16, 15, numărătoarea inversă până la Crăciun a început deja, iar goana după cadouri e şi ea în toi. Părinţii, bunicii, prietenii, iubitul, toţi trebuie să primească câte un mic cadou de la Moş Crăciun, doar au fost cuminţi tot anul. Se întâmplă însa, în febra sărbătorilor de iarnă, să nu ai timp să colinzi prin magazine în căutarea cadoului perfect, ori să rămâi în pană de idei, aşa că retailerii din ParkLake vin în ajutorul tău cu o listă de idei de cadouri simpatice pentru cei dragi.

ZARA HOME

Indiferent de vârstă, cu toţii iubim ritualul împodobirii bradului, e o parte indispensabilă din tradiţia de Crăciun a fiecăruia dintre noi. Dacă vrei ca cei dragi să se gândească la tine ori de câte ori împodobesc pomul de iarnă, atunci setul cu figurine roşii din fetru de la Zara Home este cadoul perfect! Figurinele în formă de îngeraş, ren, steluţă sau clopoţel sunt elegante şi delicate şi conferă bradului o tonalitate rustică, care va emoţiona şi impresiona totodată!

Cutie cu figurine din fetru roşii: 45.00 lei

LUXURY GIFTS

Cling, cling, cling! Mai ştii cât de entuziasmat erai când auzeai, în copilărie, sunând clopoţeii colindătorilor? Luxury Gifts îţi propune să grăbeşti magia Crăciunului cu un gingaş clopoţel din sticlă, care să-l aducă pe Moş Crăciun în casele şi în inimile celor dragi. Ornamentul are un model special, iar materialul translucid şi cele 4 cristale Swarovski de pe mâner îi conferă o strălucire aparte, aproape magică. Cu siguranţă, apropiaţii tăi se vor bucura de un asemenea cadou!

Clopoţelul lui Moş Crăciun: 95.00 lei

DOUGLAS

Crăciunul e perioada în care ne revedem cu toţi cei dragi, mergem la petreceri şi vrem să arătăm cât mai bine. Dacă eşti în căutarea unui cadou pentru o persoană pasionată de style&beauty, nu poţi da greş cu mini-trusa de machiaj Tree Ball Smokey de la Douglas! Pe lângă designul de sezon, sclipitor şi în formă de glob de atârnat în brad, trusa conţine toate produsele necesare pentru un machiaj de senzaţie, care să reziste: patru nuanțe de fard pentru pleoape, mascara neagră, creion dermatograf și aplicator pentru farduri.

Tree Ball Smokey: 39.00 lei
YVES ROCHER

Încă din copilărie, aromele de portocale şi de scorţişoară au devenit pentru noi elemente cu care asociem, instinctiv, sărbătoarea Crăciunului, de aceea portocalele şi scorţişoara au fost incluse într-o mulţime de obiecte ce pot fi oferite în dar de sărbători. Pentru ca cei dragi să se bucure de aroma Crăciunului chiar şi la duş, le poţi dărui gelul de duş cu aroma de nectar, portocală confiată & scorţişoară de la Yves Rocher. Pe lângă faptul că se vor bucura de prospeţimea parfumului seducător, vor avea şi o piele califelată şi delicată, ca cea a îngeraşilor de Crăciun!

Gel de duș nectar, portocală confiată & scorțișoară: 13.90 lei

PANDORA

Bijuteriile reprezintă întotdeauna o soluţie sigură atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru cei dragi. Strălucitoare şi delicate, bijuteriile din colecţia de iarnă de la Pandora cuceresc prin rafinamentul lor, cât si prin faptul că pot fi adaptate oricărei ţinute festive. Setul Christmas Wonder Petites de la Pandora conţine trei pandantive drăgălaşe din argint, cu Moş Crăciun, un omuleţ de zăpadă şi un cadou argintiu, pe care să le poţi integra oricărui outfit din această iarnă, fie el casual, office sau chiar de party!

Set Christmas Wonder Petites: 159 lei

MAXI TOYS

Jucăriile sunt şi ele nelipsite în topul cadourilor de Crăciun, mai ales dacă le cumpărăm pentru cei mici. În cazul în care te-ai săturat de nelipsita păpuşă Barbie sau de maşinuţele cu telecomandă, MaxiToys îţi propune un puzzle 3D sub forma unei căsuţe de Crăciun din 30 de piese. Pe lângă faptul că este o jucărie festivă, desprinsă parcă din povestea Crăiesei de Zăpadă, căsuţa-puzzle 3D este extrem de utilă pentru dezvoltarea inteligenţei, abilităţii şi imaginaţiei copiilor.

Puzzle 3D Căsuţa de Crăciun: 54, 90 lei

CĂRTUREŞTI

Crăciunul e vremea poveştilor citite la gura sobei, de aceea, dacă eşti în căutarea unei cărţi pe care cei dragi s-o “devoreze” lângă brad, în seara de ajun, librăria Cărtureşti îţi recomandă “Enciclopedia Crăciunului” de Gerry Bowler, un volum în care vei găsi cu siguranţă răspunsurile la orice întrebare legată de Crăciun. În articole bine documentate, care te poartă atât în vremuri apuse, cât şi prezent, enciclopedia trece în revistă filme, cărţi, colinde, evenimente istorice importante şi o mulţime de tradiţii care au înveselit de-a lungul istoriei atmosfera magică a Crăciunului.

Enciclopedia Crăciunului de Gerry Bowler: 60, 80 lei

 

 

Publicatii
09 decembrie 2016
Categorii
Press Release