Vă așteptăm la Park Lake!

După cum bine știți, pe 1 septembrie, Park Lake și-a deschis porțile! Cu 70.000 mp de magazine, spații de recreere, de joacă, cu restaurante, cafenele și cinema, Park Lake este deja principala destinație de shopping și leisure în special pentru cei 1.500.000 de oameni care locuiesc în apropiere.

_P__9572

Vă așteptăm cu un mix de peste 200 branduri naționale și internaționale, unele dintre ele în premieră în România (Forever 21, Play Park, Lanidor, Lynne și 4F), dar și cu un spațiu ce se distinge prin arhitectura deosebită, menită să pună în valoare și să celebreze natura, prin cele mai frumoase elemente ale ei. Alăturarea dintre shopping, leisure, sport, activități și spații pentru familie cu natura fac din Park Lake o destinație unică în România, care oferă atât de multe surprize plăcute celor care îi calcă pragul.

_P__9560

Park Lake este locul unde, după ce faceți cumpărături la magazinele brandurilor preferate, vă puteți relaxa în zona gastro, care oferă un nivel ridicat de ospitalitate. Mai mult decât atât, dacă nu ne-ați vizitat încă, veți fi uimiți de spațiul cu lumină naturală, gândit până la cele mai mici detalii, care oferă o priveliște spectaculoasă asupra parcului, dar și de diversitatea ofertei culinare – 23 de restaurante, cu specific românesc și internațional, vă așteaptă aici să le savurați preparatele.

_P__9528

Gândit în jurul conceptului Parc-Natură-Familie, Park Lake oferă numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber pentru cei mici și mari, cu activități indoor și outdoor, cu spații de joacă și de relaxare, cu cinema sau cu săli de sport. În plus, Park Lake răspunde tuturor cerințelor consumatorilor moderni – un număr mare de locuri de parcare, spații speciale pentru prepararea mâncării de bebeluși, spații pentru copiii foarte mici, locuri de relaxare, cafenele potrivite pentru întâlniri de business sau spații deschise, cu lumină naturală, unde se poate lucra.

_P__9421

Park Lake va transforma cartierul Titan într-o zonă de interes pentru întreg Bucureștiul, contribuind la regenerarea urbană și creând numeroase locuri de muncă. Suntem preocupați de bunăstarea comunității locale, susținem proiectele din zonă și ne bucurăm că apariția Park Lake are un impact pozitiv asupra vecinilor noștri.

_P__9573

Ne-am bucurat să vedem că primii noștri vizitatori au fost impresionați de frumusețea și armonia arhitecturală și de design a Park Lake, că au descoperit cu entuziasm toate facilitățile centrului comercial și că sunt interesați de ce surprize pregătim. Vă asigurăm că sunt multe!

Vă așteptăm cu drag să descoperiți Park Lake, cel mai nou și atractiv centru comercial din București, locul unde întreaga familie se relaxează, se distrează și găsește tot ce are nevoie!

_P__9369 _P__9297 _P__9284 _P__9536 _P__9590

 

Publicatii
29 septembrie 2016