Deschis
Etaj 1

WITTCHEN

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

WITTCHEN este o companie prestigioasă cu aproape 30 de ani de tradiție, iar istoria sa a început cu vânzarea de marochinărie din piele. În prezent, WITTCHEN oferă o gamă largă de produse diferite, toate de cea mai înaltă calitate. Acestea includ genți din luxoasa linie Elegance realizate din piele de cea mai înaltă calitate, linia Young excepțională, îmbrăcăminte elegantă din piele și lână, fulare, batiste, căciuli, mănuși, încălțăminte și o gamă variată de bagaje. Colecțiile sezoniere disponibile, care reflectă ultimele tendințe în modă, sunt întotdeauna caracterizate de un design unic și culori originale.
Este demn de menționat faptul că majoritatea produselor WITTCHEN sunt fabricate manual. Calitatea este verificată în timpul testelor detaliate la care fiecare produs este supus. Datorită acestui fapt, produsele WITTCHEN sunt de cea mai înaltă calitate. Toate produsele sunt semnate cu logo-ul companiei și beneficiază de un certificat de autenticitate.

Consultați oferta noastră în primul magazin Wittchen din România, situat la etajul 1 din ParkLake, dar și în online, pe www.wittchen.ro.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele