Deschis
Etaj 0

TOM TAILOR

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h
Contacte

Informatii utile

Viaţa este un joc – joacă, fii relaxat şi îmbrăcat cu stil!

Brandul Tom Tailor este, începând cu anul 1999, unul dintre brandurile principale din gama mijlocie de prețuri de îmbrăcăminte, colecțiile noastre fiind special concepute pentru femei și bărbați tineri, moderni, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani.

Tom Tailor se adresează clienţilor moderni din mediul dinamic, urban, care doresc să-şi exprime individualitatea şi care sunt caracterizaţi printr-un stil de viaţă activ. Acestor utilizatori din mediul urban, le oferim o imagine deosebit de autentică şi de încredere, caracterizată prin stilul sport, relaxat, natural şi modern. Prin urmare, brandul Tom Tailor este o marcă modernă, trendy, elegantă, fabricată din țesături selectate, de înaltă calitate.

Colecţiile noastre emană un sentiment de stil unic şi individualitate şi combină tendinţele modei de sezon cu piese clasice.  Fie că eşti în căutare de tricouri, jachete, blugi sau rochii, gama variată de articole vestimentare disponibilă în magazinele Tom Tailor include de la elemente de bază pline de rafinament la elemente mai complicate, pentru a te ajuta să completezi ţinutele deja existente şi să-ţi ofere inspiraţie pentru cele noi!

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele