Deschis
Etaj 0

The Body Shop

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

The Body Shop® urmareste sa faca diferenta pozitiva in lume oferind in magazinele proprii produse cosmetice de inalta calitate, pe baza de ingrediente naturale si inspirate din natura, pentru ingrijirea tenului, a corpului, a parului si de machiaj, fabricate in mod etic si sustenabil.

The Body Shop® a fost prima companie internationala de cosmetice care a introdus comertul echitabil in industria cosmeticelor si a produselor de ingrijire corporala in 1987. Prin programul unic Community Fair Trade (CFT), The Body Shop® se aprovizioneaza cu cele mai rafinate ingrediente naturale brute si accesorii din toate cele patru colturi ale lumii, cu angajamentul de a face comert just cu mici fermieri, artizani traditionali si cooperative rurale, experti in domeniul lor.

Cacao din Ghana, ulei de marula din Namibia, alcool din Ecuador, ulei din nuca de cocos din Samoa, canepa din Anglia, ulei din arbore de ceai din Kenya sunt doar cateva dintre punctele de reper de pe harta Community Fair Trade, in continua expansiune in urmatorii ani.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele