Ne pare rau, suntem inchisi!
Inchis
Etaj 1

SOUP UP

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

Soup bar premium, cu preparate vegetariene, vegane și raw

Soup Up! este un soup bar premium, ce oferă o alternativă sănătoasă, originală și gustoasă la omniprezentele restaurante fast-food.

Supele și salatele noastre sunt vegetariene, vegane sau raw și sunt preparate în fiecare dimineață. Folosim legume proaspete și exclusiv ulei de măsline, condimente și ierburi naturale, precum și sare neiodată cu moderație. NU folosim bază pentru mâncăruri, amidon, faină, zahăr, unt. Consistența supelor este obținută doar pentru că am ales să NU facem economie la legume.

Am adunat rețete din întreaga lume, le-am testat și adaptat împreună cu Andra Dudea, food blogger și raw chef, iar acum avem cu ce ne mândri – un meniu de peste 50 de supe exotice, suprinzătoare și mai ales sănătoase, care să te scoată din monotonia zilnică.

Acestora le-am adaugat salate, pe care le-am gândit să fie consistente și sățioase, o sursă considerabilă de proteine într-un preparat cât mai sănătos.

La noi găsiți și pâine de la “Brutăria cu maia” – un loc magic desprins din alte vremuri, unde pâinea este făcută din ingrediente 100% naturale și respectând metodele tradiționale. Și, da, neapărat trebuie să încercați oricare dintre felurile noastre de crutoane. Sunt coapte doar cu ulei de măsline, sunt toate aromate, inedite și de-li-cioa-se!

Desigur, nu lipsesc deserturile – majoritatea sunt raw și câteva vegane.

Avem încă un million de idei și planuri. Și de rețete de testat. Între timp, vă așteptăm cu drag la masă!

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele