Ne pare rau, suntem inchisi!
Inchis
Etaj 0

SOFIAMAN

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h
Contacte

Informatii utile

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început în 1996, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate milioane de produse, Sofiaman devenind unul din cei mai mari producători de haine de casă și de somn din România. Cu 17 magazine în toată ţara, peste 300 de distribuitori naţionali și o unitate proprie de producție, Sofiaman oferă produse pentru toată familia: femei, bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi.

Filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate și confort, valori care se transferă în fiecare colecţie. Fiecare produs e dezvoltat cu atenție la modul în care e creat, de la tehnica de croit, până la starea pe care o conferă prin designul de produs. Aceste principii au clădit ceea ce este Sofiaman azi, fiind păstrate de-a lungul timpului în fiecare etapă a evoluţie companiei, de la prima piesă creată, la primul magazin deschis, la ceea ce face echipa Sofiaman zi de zi.

La Sofiaman găsiți produse din fibre de modal, micromodal, bambus, eucalipt, bumbac, bumbac organic, satin, şi vâscoză. În spatele acestor produse stă o echipă de peste 180 de oameni, cu o viziune orientată spre crearea unui produs corect pentru clienții Sofiaman.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele