Deschis
Etaj 1

SKECHERS

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h
Contacte

Informatii utile

Confortabil şi folosind o tehnologie de ultimă generaţie, îmbinând calitatea cu viteza sporită, Skechers este un brand global care oferă linii de încălţăminte atletice, casual şi moderne pentru fiecare vârstă, trend şi stil de viaţă din întreaga lume.

Liderul global de trei miliarde de dolari în industria încălțămintei de performanță și stilului de viață, Skechers USA, Inc. proiectează, dezvoltă și comercializează peste 3.000 de stiluri pentru bărbați, femei și copii. Succesul companiei Skechers se datorează angajaților săi, ofertei variate de produse de înaltă, diverselor canale de distribuție interne și internaționale și marketingului multi-canal targetat. Compania oferă două categorii distincte de încălțăminte: o divizie de lifestyle și încălțăminte de performanță. Prin acordurile de licențiere, compania oferă și îmbrăcăminte de marcă, genţi, ochelari, jucării și multe altele.

Printre celebrităţile care au promovat de-a lungul timpului colecțiile Skechers o includ pe cântăreaţa Meghan Trainor, modelul și actrița Kelly Brook, omul de televiziune Brooke Burke-Charvet și legende atletice precum Sugar Ray Leonard, Ozzie Smith și Howie Long. În plus, maratonistul Meb Keflezighi, alergătorul de elită Kara Goucher și jucătorii de golf Matt Kuchar, Broken Henderson, Belén Mozo, Colin Montgomerie și Billy Andrade reprezintă Skechers Performance Division.

Compania își vinde încălțămintea în magazine multibrand, magazine de specialitate și independente, precum și prin intermediul a peste 1.710 de magazine de vânzare ale companiei Skechers, dar și online pe skechers.com. În afara de Statele Unite, produsele Skechers sunt disponibile în mai mult de 160 de țări și teritorii printr-o rețea internațională de filiale din Canada, Brazilia, Chile, Japonia și 27 de țări din Europa de Vest și din Europa Centrală și de Est, societăți mixte din Asia și Israel și distribuitori din întreaga lume.

Cu sediul în Manhattan Beach, California, Skechers este tranzacționat la Bursa din New York sub simbolul SKX.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele