Deschis
Etaj 1

Epil Point

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h
Contacte

Informatii utile

Epil Point Romania – Creator de Frumusete Feminina si Masculina

Aspectul fizic este primul element care produce impresie, atunci cand interactionam cu oamenii din jurul nostru. Pornind de la aceasta idee si din dorinta de a contribui zi de zi la imaginea ta perfecta, am creat brandul Epil Point®Romania, o retea de centre de infrumusetare, care iti propun tratamente de ultima generatie, non-invazive, care nu produc durere si nu necesita timp de recuperare.

Fie ca vorbim despre Epilarea Definitiva Triplu Laser cu Dioda sau IPL, Tratamentele de Remodelare Corporala, care iti sculpteaza corpul, sau despre Tratamentele Faciale anti-imbatranire si lifting facial, menite sa redea tenului luminozitatea si fermitatea de altadata, toate acestea au fost concepute de specialistii Epil Point® Romania, pentru a-ti pune frumusetea in valoare si a te face sa fii in armonie perfecta cu tine insuti.

Misiunea noastra este de a oferi tratamente personalizate, pentru toate tipurile de piele, bazate pe rezultate de inalta calitate la preturi accesibile. Serviciile Epil Point®Romania se adreseaza in egala masura atat femeilor, cat si barbatilor. In functie de problema cu care se confrunta, clientii nostri pot alege dintr-o multitudine de tratamente, care au revolutionat industria frumusetii:

Tratamente de Epilare Definitiva

Epilare Definitiva Triplu Laser Cu Dioda, Alexandrite si Yag

Epilare Definitiva IPL

Tratamente Faciale

Microdermabraziune cu pulbere de diamant

Curatare Faciala+Care

Drenaj limfatic cu led dermoled

Radiofrecventa tetrapolara/crioradiofrecventa

Rejuvenare LASER/IPL

Tratamente faciale Led

Taratamente faciale Transforming Lift

Tratamente faciale Ace Solution

Remodelare Corporala

Liposuctia virtuala prin

Crio-radiofrecventa

Masaj Transdermic Dermohealth

Tratament corporal Led

Electrostimulare

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele