Deschis
Etaj 1

MY GEISHA

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h
Contacte

Informatii utile

Născut din pasiune pentru parfumuri, frumusețe și lux, brandul my Geisha își începe povestea în 2018, bucurându-se de un adevărat succes. my Geisha aduce în atenţia iubitorilor de parfumuri orientale arome seducătoare, absolut încântătoare, și formule foarte persistente, precum uleiul parfumat ori extractul de parfum.

Celebru în Europa, brandul my Geisha este prezent în 16 țări, cu peste 60 de magazine (România, Ungaria, Italia, Belgia, Germania, Spania, Franța, Elveția, Danemarca, Irlanda, Qatar, Austria, Bulgaria, Taiwan, Cipru și Regatul Unit).

Cu my Geisha te bucuri de experiența shoppingului exclusivist: pătrunzi în universul brandurilor premium de îngrijire a pielii, coreene sau “Made in France”, și a parfumurilor orientale ce captează toată atenția, îți definesc stilul, învăluindu-te în eleganță și rafinament. my Geisha transformă orice zi banală într-una senzațională!

“Sper ca my Geisha să vă ajute să descoperiți în voi frumusețea, încrederea, senzualitatea și puterea pe care geishele le poartă cu atâta naturalețe. Pentru că dincolo de mai multe arome puse împreună, my Geisha este o poveste. O poveste care sper să te ajute și pe tine, să o scrii pe a ta!”

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele