Ne pare rau, suntem inchisi!
Inchis
Etaj 0

MIKEL COFFEE

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

In anul 2008, in orasul Larissa din Grecia, incepea povestea Mikel, atunci cand isi facea aparitia pentru prima oara figura atat de familiara a “Bunicului Michael”, tatal fondatorului nostru. Dar acela era abia inceputul…

A doua oprire? Orasul Volos. Urmatoarea oprire? Sa cucerim lumea! Gratie iubirii pe care oamenii ne-au oferit-o, Mikel Coffee a devenit cafeneaua cu cea mai rapida evolutie din Grecia. Astazi, cu o prezenta puternica in 5 continente, Mikel Coffee are o retea globala de peste 250 de magazine.

Mikel Coffee nu e doar inca un lant de magazine de cafea, ci este un loc de intalnire, ce combina ospitalitatea greceasca cu iubirea eterna pentru cafea. Este un spatiu de intrevedere si apropiere pentru oameni, unde pot schimba opinii sau trairi. Aceasta “comunitate” continua sa se raspandeasca in toate colturile lumii!

De la selectia materiilor prime si a amestecurilor fine de cafea, pana la varietatea de sortimente a produselor noastre unice si echipamentul de ultima generatie, scopul Mikel este sa atraga fiecare consumator cu gustul autentic al celei mai bune cafele pe care o vor gusta vreodata.

Putem considera Mikel drept un organism viu – nu se opreste niciodata din a se dezvolta si a deveni din ce in ce mai bun. Acesta merge in parelel cu evolutia nevoilor si dorintelor comunitatii globale, pentru a fi intotdeauna in pas cu tendintele.

Expertiza, creativitatea, atitudinea plina de bucurie, dar si pasiunea arzatoare, provin intai de toate de la angajatii Mikel si iubirea lor pentru ceea ce fac. Cu un zambet larg si cu energie pozitiva, ei sunt mereu alaturi de clienti, fiind pregatiti sa ofere cele mai bune sugestii, menite sa aduca consumatorului un plus de satisfactie si o experienta unica.

Vrem sa va invitam pe fiecare dintre voi, iubitori de cafea sau nu, sa descoperiti design-ul impresionant, produsele noastre minunate, dar si cafeaua si bauturile de cea mai buna calitate ce vor fi preparate.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele