Deschis
Etaj 0

La Romana

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

S-a născut pe malul Mediteranei, a bucurat o lume întreagă, iar acum a ajuns și in ParkLake Mall!

Fondat în anul 1947 în inima orașului Rimini, brandul La Romana întruchipează tradiția, cercetarea, inovația și emoția unei familii de artizani gelatieri. 76 de ani mai târziu, rămânem devotați gustului autentic și rețetelor tradiționale La Romana. Am moștenit profesia și am transformat-o în pasiunea noastră, pe care o transpunem în fiecare desert La Romana. Entuziasmul descoperirii de arome noi, zâmbetul reîntâlnirii unui gust care îți trezește amintiri plăcute și chiar privirea aceea de ”mai vreau” ne inspiră în fiecare zi pentru a continua să te răsfățăm și surprindem.

Folosim doar ingrediente naturale de înaltă calitate – lapte, ouă și unt din ferme ecologice, frișcă artizanală, fructe proaspete, gemuri naturale certificate organic, alune de pădure de Piemont, migdale de Avola și o mulțime de alte semințe și fructe răsfățate de soarele Italiei.

    Toate produsele de patiserie și sortimentele de gelato sunt create zilnic în laboratorul propriu. Pentru a asigura prospețimea, calitatea și cremozitatea aromelor tale preferate, producem cantități mici în diferite momente ale zilei. Astfel, durata medie a fiecărui gelato nu depășește trei ore.

    La Romana este o experiență pe care suntem extrem de fericiți să o împărtășim cu voi!

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele