Ne pare rau, suntem inchisi!
Inchis
Etaj -2

Karcher

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

KÄRCHER este lider mondial în echipamente şi produse pentru curăţare. Compania furnizează soluţia potrivită pentru orice aplicaţie fiind specializată în proiectarea, producerea şi distribuirea de tehnică de curăţare, atât pentru uz casnic cât şi pentru cel profesional şi industrial.

Sortimentul Home & Garden este destinat consumatorilor finali. Cel mai cunoscut aparat Kärcher este curatitorul cu apa sub presiune desi compania noastra ofera o varietate de aparate pentru curatare: aspiratoare simple şi multifuncţionale, aspiratoare pentru geamuri si curatitoare cu abur. Gama Garden include in principal sisteme de udare, care sunt extrem de eficiente si asigura consum redus de resurse. Produsele Kärcher sunt solutia perfecta pentru orice vreti sa curatati.

Fiind cei mai mari producatori de echipamente pentru curatat din lume, intelegem faptul ca indiferent de locul in care se afla, clientii nostri au propriile cerinte in ceea ce priveste curatarea si deseori timpul disponibil pentru efectuarea acesteia este limitat. Din acest motiv, gama noastra de echipamente profesionale pentru curatare, precum si accesoriile si detergentii, sunt create special pentru a indeplini nevoile clientilor nostri.

Indiferent de domeniul de activitate in care sunt utilizate sau de locatie, produsele Kärcher ofera rezultate exceptionale, economie de timp, resurse si usurinta in utilizare: astfel va puteti concentra pe ceea ce este cu adevarat important in afacerea dumneavoastra.  

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele