Ne pare rau, suntem inchisi!
Inchis
Etaj -2

ING BANK

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

ING Bank Romania face parte din Grupul ING, o instituție financiară internațională de origine olandeză care oferă servicii bancare și de gestionare a activelor pentru clienți individuali, companii și instituții în peste 40 de țări din Europa, America de Nord, America Latină, Asia și Australia.
ING Bank este prima instituție financiară internațională care a deschis o sucursală în România după 1989, ocupând în prezent o poziție puternică pe piața locală. A fost lansată în 1994 ca o bancă de nișă pentru Corporate și Investment Banking, dar s-a extins constant prin expansiune organică, devenind astăzi o bancă universală care oferă o gamă completă de produse și servicii pentru toate categoriile de clienți.
ING Bank Romania operează ca o bancă universală, servind toate categoriile de clienți prin cele trei divizii specializate: Wholesale Banking, Mid Corporate și Retail Banking.
ING Office ParkLake oferă o gamă completă de servicii bancare și produse atât pentru clienții individuali, cât și pentru cei juridici.
Program de funcționare: 10:00 dimineața – 10:00 seara, zilnic.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele