Deschis
Etaj 0

D’S Damat

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

D’S Damat, brandul detinut de compania turca Orka Holding, a devenit, in treisprezece ani de prezenta pe piata romaneasca, lider pe segmentul de vestimentatie masculina.

Inca din anul 2010, D’S Damat s-a remarcat prin cel mai bun raport calitate-pret al produselor vestimentare, devenind una din principalele optiuni pentru consumatorii din Romania in ceea ce priveste achizitionarea hainelor de ceremonie, de tip business sau casual.

Brandul detinut de Orka Holding a reusit in ultimii ani, sa schimbe in mod pozitiv perceptia publicului roman despre produsele confectionate in Turcia, prin oferta diversificata, design si calitate a materialelor, in mare parte realizate in Italia, comparabile cu cele ale marilor branduri vestimentare internationale.

D’S Damat Romania a devenit un etalon pentru barbatii care acorda o deosebita atentie imaginii lor si tinutei vestimentare pe care o poarta.

Consumatori din diverse sfere de activitate, inclusiv persoane publice, poarta haine D’S Damat la serviciu, la intalnirile de afaceri, la receptii, in calatorii sau la evenimentele de tip ceremonie.

Printre persoanele publice din România care poarta vestimentatiile brandului se numara prezentatori de stiri, prezentatori de emisiuni de divertisment, actori si artisti.

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele