Ne pare rau, suntem inchisi!
Inchis
Etaj -2

D&P PERFUMUM

Program
Lun - Dum: 10:00 pana la 22:00h

Informatii utile

Istoria brandului nostru începe în Ankara, Turcia, în anul 1999. Ideea de la care am pornit a fost extrem de simplă și, tocmai de aceea, extrem de spectaculoasă: parfumuri de foarte bună calitate, într-o gamă extrem de variată, ieftine – la prețuri pentru orice buzunar. În acest mod am reusit să oferim cele mai bune prețuri.

Am pus accentul pe conținutul sticlelor de parfum, conținut care să rămână mereu apreciat de la standarde înalte.  Investim în calitatea parfumurilor, acestea fiind realizate din esențe naturale produse în Franța și în alte țări din Uniunea Europeană, după norme UE și la standarde IFRA (International Fragrance Association).

Produsele noastre sunt îmbuteliate la fabrica noastră Ankara (Turcia), conform reglementărilor cosmetice CE, și sunt distribuite în 37 de țări, printre care Marea Britanie, Germania, Austria, Franța, Turcia, Arabia Saudită, Olanda, Belgia, Egipt, Dubai, Cehia, Bulgaria și, bineînțeles, România.

Toate parfumurile noastre sunt conforme standardelor internaționale. În Paris se află laboratorul oficial ce reprezintă D&P la testarea periodică (Cosmetovigilance) ce verifică si dovedește calitatea ingredientelor și siguranța lor în folosirea de zi cu zi. 

Cele mai bune branduri pentru tine

Afiseaza toate magazinele