LEGO® Spring Brickville by RoLUG la ParkLake

In perioada 16-18 martie, vino în ParkLake la expozi­ţia de crea­ţii din piese LEGO® Spring Brickville organizată de RoLUG! In intervalul 10 AM – 10 PM, descoperă zeci de creaţii personale din piese LEGO şi seturi oficiale din diverse teme (City, Creator, Star Wars, Technic, Pirati, Friends etc).

Vei avea ocazia să admiri o expoziţie unică, cu exponate expuse public în premieră, principalele puncte de atracţie fiind : orăşelul de primăvară, trenuleţele şi maşinuţele în miscare, modelele cinematice, plus multe alte surprize pe care le vei descoperi la faţa locului!

Participanţii se vor putea bucura de măsuţe de joacă pentru copii şi, pe lângă distracţie şi voie bună, vor primi informaţii despre creaţiile expuse de la membrii RoLUG şi vor benefia de un voucher de discount în magazinul CertificatLEGO.

Despre RoLUG:

– RoLUG înseamnă Romanian LEGO(R) Users Group / Grupul utilizatorilor LEGO(R) din România

– compus din AFOLi (Adult Fan of LEGO) de diferite vârste din toată ţara, cu profesii diferite, ce împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru piesele LEGO

– scopul expoziţiei este de stimula creativitatea şi de a demonstra ca LEGO nu este o simplă jucărie pentru copii, ci un mod de exprimare, atât al copiilor, cât în special al adulţilor

– RoLUG a luat fiinţă în anul 2007 ca un simplu forum de discuţii şi s-a dezvoltat în ultimii ani, obtinând titlul de Recognized LUG (LUG recunoscut pe plan internaţional)

– au participat la expoziţii naţionale şi internaţionale, iar din 2015 îşi organizează propriile expoziţii

– organizează în diferite oraşe ale ţării concursuri de Trial Truck (vehicule telecomandate, construite din piese LEGO ce parcurg trasee cu obstacole şi roboţi pusi faţă în faţă să lupte) şi concursuri online de creaţii pe diverse teme.

– publică articole pe site-ul rolug.ro şi pagina de facebook rolug.ro, imagini de la expoziţii şi concursuri pe pagina de Flickr rolug şi înregistrări video de la concursuri pe canalul youtube clubrolug

Publicatii
12 martie 2018