Popeyes Romania vine in ParkLake!

Bucuresti, 20 iulie 2022. Popeyes, celebrul restaurant american cu servire rapida, deschide cel de-al doilea restaurant in Bucuresti, in ParkLake Shopping Center, pe 30 iulie 2022.

Dupa succesul inregistrat la prima deschidere, Popeyes Romania pregateste inaugurarea celui de-al doilea restaurant, cu multe surprize pentru clientii din noua comunitate. Astfel, toti cei care nu au reusit sa guste deja celebrul pui prajit, Cajun Fries, The Chicken Sandwich sau American Biscuits, se vor putea bucura de retetele unice, in stil Louisiana, in noul restaurant din ParkLake Shopping Center.

Numarul foarte mare de clienti si feedback-ul pozitiv din partea acestora sunt inca o dovada ca oaspetii nostri apreciaza calitatea si gustul unic Popeyes. Produsele iconice precum The Chicken Sandwich, Cajun Fries si American Biscuit sunt doar cateva dintre preferintele clientilor nostri, apreciate pentru gustul original si calitatea exceptionala. Suntem nerabdatori sa venim si mai aproape de fiecare comunitate cu noi deschideri, iar in urmatoarea perioada planul de expansiune va fi unul foarte alert, care nu doar va servi mai multi fani Popeyes, dar va genera si sute de joburi cu un impact pozitiv pe piata locala”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes Romania.

Usile Popeyes® s-au deschis pentru prima data in New Orleans, pe 12 iunie 1972. De atunci, Popeyes a ramas concentrat pe misiunea de a aduce oaspetilor din intreaga lume mancare plina de savoarea emblematica, specifica bucatariei din Louisiana.

Popeyes se distinge printr-un meniu unic in stil New Orleans, care include pui prajit, marinat timp de cel putin 12 ore intr-un amestec indraznet de condimente Cajun, dat manual prin panada si preparat rapid, fara compromis. Atributele cheie care fac din Popeyes un brand atat de iubit la nivel global includ: gatirea la temperatura optima, pentru a obtine un produs fraged la interior, dar crocant la exterior, servirea rapida si modul ospitalier in care sunt primiti toti clientii.

Primul restaurant Popeyes din Romania a fost deschis in aprilie, anul acesta, si a avut un succes rasunator, cu sute de oaspeti care au format cozi imense pentru a incerca cele mai noi produse. Popeyes Romania planuieste sa-si extinda reteaua in Bucuresti in acest an, cu noi restaurante, pentru a acoperi zone strategice din Capitala.

Despre Popeyes®

Fondat in New Orleans in 1972, Popeyes ® are 50  de ani de istorie si traditie culinara. Popeyes® se distinge printr-un meniu unic in stil New Orleans, care include produse de pui, unic condimentat, creveti prajiti si alte retete locale. Pasiunea brandului pentru mostenirea sa din Louisiana si mancarurile aromate autentice i-au permis lui Popeyes® sa devina unul dintre cele mai mari restaurante cu produse din pui, cu servire rapida din lume, cu peste 3.700 de restaurante la nivel global.

Despre Restaurant Brands International Inc.

Restaurant Brands International Inc. este una dintre cele mai mari companii de restaurante cu servire rapida din lume, cu peste 35 de miliarde de dolari in vanzari anuale la nivelul intregului lant si peste 29.000 de restaurante in peste 100 de tari. RBI detine patru dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de restaurante cu servire rapida din lume – TIM HORTONS®, BURGER KING®, POPEYES® si FIREHOUSE SUBS® care functioneaza independent de zeci de ani. Prin platforma sa Restaurant Brand for Good, RBI isi imbunatateste continuu eforturile in directia sustenabilitatii produselor alimentare, a protejarii planetei, oamenilor si comunitatilor.

Publicatii
25 iulie 2022