ParkLake Shopping Center deschide un centru de vaccinare impotriva Covid-19

ParkLake Shopping Center deschide un centru de vaccinare impotriva Covid-19

 

Incepand de joi, 27 mai, in incinta centrului comercial ParkLake se va deschide un centru de vaccinare impotriva Covid-19, in parteneriat cu Primaria Sectorului 3 Bucuresti. Centrul este situat la primul etaj al mall-ului.

Unitatea de vaccinare va avea doua fluxuri de intrare / iesire, precum si o iesire separata pentru eliminarea deseurilor medicale. De asemenea, unitatea va fi dotata cu toate echipamentele necesare, in vederea respectarii normelor de sanatate si siguranta, conform verificarilor efectuate de Directia de Sanatate Publica si de Primarie. Centrul de vaccinare va fi deschis cel putin pana pe 31 decembrie, in functie de evolutia contextului epidemiologic si de nevoile comunitatii locale.

Acesta va functiona dupa urmatorul program: intre orele 08:00 – 20:00, de luni pana vineri, respectiv intre 10:00 si 18:00, sambata si duminica. Vizitatorii centrului comercial ParkLake care doresc sa se vaccineze nu trebuie sa se programeze in prealabil. Pe parcursul intregului proces de vaccinare, acestia vor fi ghidati de personal medical specializat.

Unitatea de vaccinare va fi dotata cu toata infrastructura necesara, conform normelor de sanatate si siguranta (HVAC, instalatii electrice, sanitare, sistem de detectare a incendiilor, evacuare separata a deseurilor sanitare), respectand cele mai inalte standarde de igiena si protectie.

 

Publicatii
27 mai 2021
Categorii
homepage

Tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc