ParkLake se alatura campaniei “Incalta un copil”

In luna noiembrie, ParkLake te invita sa faci si tu parte din campania ”Incalta un copil”, un proiect initiat de Mirela Retegan si Fundatia Zurli. In perioada 1-30 Noiembrie, chiar inainte sa intram in luna cadourilor, te asteptam in Main Square-ul din ParkLake sa donezi o pereche de incaltaminte noi pentru copiii mai putin norocosi.

Ajunsa la a treia editie, campania sustinuta de ParkLake pleaca la drum cu acelasi tel: de a ii ajuta pe cei mici care, in toiul iernii, poarta in picioare carpeli de la frati sau de la parinti. Sunt zeci de mii de copii care merg prin ploaie sau zapada in papuci de cauciuc sau adidasi pentru ca, din pacate, cei dragi nu le pot asigura o pereche de ghete. Ne dorim ca acest lucru sa se schimbe si avem nevoie de ajutorul tau!

Ce trebuie sa faci?
Vino in perioada 1-30 Noiembrie in Main Square-ul din ParkLake si doneaza o pereche noua de incaltaminte la unul dintre punctele de colectare. Prin aceasta campanie ”Incalta un copil” ne propunem sa ajungem cu ghete noi si cu produse care bucura sufletul celor mici in comunitati izolate, uitate de lume, locuri unde nepasarea, tristetea si ignoranta coexista.

ParkLake se bucura ca poate lua parte la aceasta campanie si isi propune, alaturi de Mirela Retegan si Fundatia Zurli, sa depaseasca cele 10.000 de perechi de incaltari noi care au ajuns la cei mici anul trecut.

De asemenea, persoanele care doresc sa se implice mai mult, pot contacta organizatorii printr-un simplu email la adresa fundatia@zurli.ro. Ne dorim ca si in acest an cei mici sa se bucure de un Craciun Fericit, tocmai de aceea sunt bine venite si lucruri esentiale precum: o jucarie, o caciula, un fular, rechizite, o bluza sau o geaca mai groasa.

Lista locatiilor si oraselor in care se desfasoara campania este disponibila pe www.fundatiazurli.ro si www.mirelaretegan.ro.
Te asteptam in ParkLake sa faci si TU parte din campania ”Incalta un copil” !

Publicatii
29 octombrie 2021