Gift Card-ul ParkLake, cadoul perfect pentru orice ocazie

Ofera-i ceva exact asa cum vrea!

ParkLake Shopping Center lanseaza Gift Card-urile personalizate, un produs dedicat tuturor celor care doresc sa ofere un cadou cu o amprenta personala unica. Cei aflati in cautarea cadoului perfect pot alege dintr-o gama variata de variante disponibile, adaptabile in functie de moment, eveniment sau ocazie.

Sa oferi cadourile perfecte celor dragi este deseori misiune imposibila. De cele mai multe ori petrecem mult timp gandindu-ne ce le-ar placea mai mult si oricat am analiza parca e din ce in ce mai greu sa luam o decizie. Cum ar fi totusi sa le oferi ceva exact asa cum vor? Incepand de acum la Parklake Shopping Center poti face acest lucru. Cum? Cu o gama extinsa de Gift Card-uri personalizate, adaptabile la orice ocazie sau eveniment special din viata celor dragi.

ParkLake este alaturi de tine in acele momente speciale, cand iti doresti sa faci pe cineva drag fericit. Sclipirea din ochii celui surprins si bucuria lui devin astfel cadoul tau.

Oferirea unui Gift Card ParkLake – un gest simplu cu recompense unice

Indiferent ca vrei sa iti arati aprecierea pentru un gest care te-a impresionat, ca vrei sa sarbatoresti dragostea sau sa oferi exact ceea ce colegul tau de birou si-ar dori cu ocazia zilei de nastere, gama variata de Gift Card-uri disponibile, personalizabile in functie de moment si ocazie, reprezinta cadoul perfect.

In plus, acestea vor putea fi oferite intr-un ambalaj premium, cu un design elegant. Mesajul personalizat din interior vine sa intregeasca experienta rafinata si sa sporeasca incantarea de a descoperi un cadou ce aduce bucurii.

Gift Card-urile pot fi achizitionate de la biroul de informatii al centrului comercial, iar valoarea card-ului o alegi tu: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Elegant, simplu si rapid.

Pentru fiecare ocazie speciala din viata ta exista un Gift Card ParkLake

De-a lungul anului, exista o multime de momente importante pe care vrei sa le sarbatoresti cat mai frumos si sa creezi cele mai placute amintiri. ParkLake a creat pentru tine un Gift Card pentru fiecare zi speciala din viata ta.

Happy Gift Card – cand sarbatoresti ziua cuiva drag, fie ca este vorba despre aniversare sau onomastica, iti doresti sa transformi acea zi intr-una memorabila, care sa devina o amintire speciala. Pentru astfel de momente a fost creat acest Gift Card.

Thanks Gift Card – de multe ori vrem sa spunem „Multumesc!” dar nu stim cum, fie ca este vorba despre un prieten, cineva din familie sau un coleg de munca. Oferirea unui cadou din inima, mai ales fara un motiv anume in afara de aprecierea sincera fata de acea persoana, te poate pune intr-un impas. Cu acest Gift Card cuvintele se transforma intr-un gest frumos de multumire.

Joy Gift Card – ideal pentru acele momente importante din viata cuiva precum un botez sau obtinerea unui loc de munca mult dorit sau poate achizitionarea casei la care a visat dintodeauna, cand ai vrea sa cumperi toate produsele din magazine, dar nu stii ce ar fi mai potrivit. Stii doar ca iti doresti sa fie un cadou plin de emotie dar si util, iar acest Gift Card ofera exact aceste lucruri.

Christmas Gift Card – In fiecare an, atmosfera sarbatorilor de Craciun este un prilej minunat de a-ti arata aprecierea fata de cei dragi printr-un cadou. De ce sa nu fie unul perfect? Fara sa ai parte de cautari zi si noapte, Parklake iti ofera inspiratia necesara cu acest Gift Card.

Spring Gift Card – primavara este intotdeauna un prilej de sarbatoare, mai ales de 1 si 8 Martie, iar cu acest Gift Card intampini primavara cu stil. Nu oferi doar un cadou, ci o experienta personalizata de care persoana draga se va bucura cu siguranta!

 

Regulament gift card: Regulament Card Cadou ParkLake

 

Lista magazinelor partenere:

Gift Card

Publicatii
02 iulie 2021