Explorează sistemul solar și constelațiile cu Elisand Planetarium la ParkLake Shopping Center

Elisand Planetarium vine la ParkLake Shopping Center în Main Square cu proiecții atractive si fascinante. Între 19 și 26 aprilie cei interesați pot călători în lumea constelațiilor din emisfera nordică, a constelațiilor zodiacale dar și în lumea planetelor din Sistemul Solar, toate în cadrul proiecțiilor de astronomie full-dome. Evenimentul este potrivit pentru toate vârstele.

Una dintre proiecțiile mult așteptate este “Khrumka și Racheta Magică“, un film full-dome potrivit atât pentru copii, cât și pentru publicul larg. În această aventură, Khrumka și prietenul său Kippy explorează spațiul din mica lor școală din pădurea de basme și apoi, însoțiți de ghidul robot, Robik, se lansează într-o călătorie uimitoare prin Sistemul Solar într-o rachetă magică. Este al doilea film despre Khrumka ca personaj, în această călătorie descoperind lucruri fascinante despre eclipsa solară și asteroizi. Cu o poveste educativă și captivantă, însoțită de imagini uluitoare, acest spectacol full-dome este premiat și apreciat de public. Este o experiență recomandată pentru toate vârstele, filmul fiind dublat în limba română.

Durata: 30 minute, de la 10:00, 11:30, 13:00, 14:30, 16:00, 17:30, 19:00, 20:30.

„De pe Terra în Univers” face parte din cea de-a doua proiecție din cadrul evenimentului, aceasta prezentând o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp. Cei prezenți se vor bucura de splendoarea simfoniei corpurilor cerești din Sistemul Solar, dar și vor călători către locurile de naștere ale stelelor, și locurile unde acestea s-au stins. Se va explora mai departe Calea Lactee, se va traversa imensitatea inimaginabilă a miliadelor de galaxii și se vor zări marginile Universului Observabil, aflat la circa 14 miliarde de ani lumină de Pământ.

Proiecția de mai sus este dublată în limba română și la cerere poate fi dublată în limba germană, italiană, engleză sau franceză.

Orele de începere pentru cele două proiecții de mai sus sunt: 10:45, 12:15, 13:45, 15:15, 16:45, 18:15, 19:45, 21:15.

Proiecțiile pot suporta modificări de program în funcție de cerințe și programări. Programările se fac la numărul de telefon 0745262143.

Prețuri

  • Un bilet costă 30 lei
  • Ofertă pentru grupuri peste 10 persoane – bilet 25 lei
  • Ofertă pentru două spectacole – 50 lei

Cupola gonflabilă are un diametru de opt metri, fiind dotată cu un proiector digital de planetarium și scaune special gândite să ofere confort dar și o vizionare panoramică care contribuie la un spectacol full-dome memorabil pentru 45 de spectatori / serie în varianta scaune și 30 de spectatori / serie în varianta fotolii.

Publicatii
08 aprilie 2024