Deschidere Kiddo Play Academy în ParkLake – 1 iunie, ora 10:00

Pe 1 iunie de la ora 10:00, cei mici sărbătoresc Ziua Copilului printr-un eveniment deosebit: deschiderea noii locații Kiddo Play Academy din ParkLake! Situat la etajul 1, pe o suprafață de 1200mp, având natura ca tematică, Kiddo Play Academy oferă copiilor un media educațional distractiv, în cadrul căruia copiii își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoașterea prin joacă și experiențe noi.

Se vor regăsi, în formă adaptată, climbing mania (zona de cățărare) în care cei mici vor putea escalada un vrej uriaș de fasole, adventure softplay (structură cu obstacole îmbrăcată în burete) care va încorpora și un donut-slide (tobogan cu colace) sau lasermaze (labirintul de lasere). Una dintre atracțiile noi va fi zona de mini-bowling, special concepută pentru copii.  Locația va include și un restaurant cu un meniu bazat pe preparate sănătoase și o zonă de bar, ca element de relaxare pentru părinţi.

De asemenea, la Kiddo Play Academy puteți organiza cele mai frumoase petreceri aniversare pentru cei mici, în cadrul cărora să se distreze alături de prieteni, dar și serbări școlare sau evenimente corporate . Pachetele includ: invitații, decorațiuni tematice, face-painting, meniu și multe alte surpirze pentru copii!

CONTACT: party@kiddo.ro ; 0720 555 855

Informații complete despre Kiddo Play Academy găsiți aici:

https://www.kiddo.ro/parklake/

 Tarifele sunt disponibile aici:

https://www.kiddo.ro/preturi-parklake/

 

Publicatii
24 mai 2018