Cuvântul cheie al lunii februarie e LOVE. Ce punem pe raftul de frumuseţe?

Cum stai cu DRAGOSTEA în 2017?

Cine zice că februarie nu trebuie să fie o luna plină de dulciuri şi inimioare? Se apropie Valentine’s Day şi Dragobete!

E momentul să te laşi sedusă de spiritul iubirii, aşa că fă ceva care contează cu adevarat pentru tine şi perechea ta, ceva ce te face să te simţi bine.

În luna iubirii, Melkior îţi propune să porţi roşu – culoarea care te face să te simţi sexy, provocatoare, seducatoare, iubită şi care îţi dă energie să iubeşti cu patimă.

Acceptă, intră în jocul dragostei şi bucură-te! O poţi face!

Cuvântul cheie al lunii februarie e LOVE. Ce punem pe raftul de frumuseţe?

 

  1. RUJ

Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze, sau cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenţă mai mare şi pentru un aspect bine definit este recomandată folosirea unui contur de buze înainte de aplicarea rujului. Pentru un aspect impecabil este necesară hidratarea buzelor şi se recomandă efectuarea unui peeling delicat în prealabil. Poartă în februarie nuanţele Le Rouge, Cosmopolitan Red, Fire, Cardinal Red, Deep Love, Lovely Pink, Sweet Love.

  1. LUCIU DE BUZE

Dintre cele mai luminoase şi strălucitoare tonuri de luciu de Buze, poţi conta în februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet. Prezintă o textură uşoară şi confortabilă. Conţin unt de Shea si Jojoba.

  1. CREION CONTUR BUZE

Pentru machiajul buzelor e potrivit creionul de contur; are o formulă extra soft care se aplică fin şi uşor pe buze. Prezintă culoare intensă, acoperire excelentă, conturare precisă şi nu se întinde. Poate fi aplicat direct pe buze, redesenând buzele sau conturând forma naturală a buzelor sau poate fi aplicat pe mână şii cu ajutorul unei pensule pentru buze. Rujul şi conturul nu trebuie să fie în acelaşi ton.

  1. FARD DE PLEOAPE

Din trusa de machiaj nu trebuie să-ţi lipsească fardul de pleoape. Culorile lunii? Kiss Me, Sienna, Lilith, Coral, Volcano, Red Leaf, Joyeux. Se aplică pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. În funcţie de efectul dorit, se aplică produsul în textura aleasă (mat sau sidefat) cu ajutorul unei pensule. Pentru a obţine o culoare mai intensă, fardurile sidefate pot fi aplicate şi cu pensula umedă.

  1. LAC DE UNGHII

Și manichiura trebuie să arate impecabil acum. Iată nuanţele de ojă potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Attraction Fatale, Red Kiss, Paris Red, Pure Seduction, Jasper, Rubi, Fire, Red Star.

  1. OJA SEMIPERMANENTĂ

Pentru manichiură poţi încerca şi tonurile moderne de ojă semipermanentă Ever Love, Ever Red, Ever Rouge, Ever Kiss, Ever Passion, Ever Twist, Ever Fun, Ever Hot.

  1. DECORURI UNGHII

Unghiile pot fi înnobilate cu decoruri adezive cu motive florale sau cu inimioare. Până şi pila de unghii respectă sloganul lunii!

  1. OJA PENTRU COPII

În februarie e permis să ne jucăm! Deci putem să-i includem şi pe copii pentru că Melkior a creat oje special pentru ei: Coral, Fuchsia, Pink. Prezintă o formulă delicată, pe bază de apă, nu are reacţii adverse asupra unghiilor şi cuticulelor copiilor. Se aplică uşor şi se îndepărtează la spălare.

Publicatii
03 februarie 2017
Categorii
Press Release